Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

IES Baix Montseny (117991) - Hakkuh FC (1590813) » 273734663: T30/J11/X

Liga 273734663 Información oficial sobre el partido 273734663 en Hattrick

03.07.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 11 / X.1434 (166689)

IES Baix Montseny Alineación oficial del equipo 'IES Baix Montseny' en el partido 4 - 3 tridente fc Alineación oficial del equipo 'tridente fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
IES Baix Montseny Alineación oficial del equipo 'IES Baix Montseny' en el partido 6 - 2 tridente fc Alineación oficial del equipo 'tridente fc' en el partido
Tiene mala suerte 5.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,6 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IES Baix Montseny

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Montseny contenien la respiració mentre en Emilio Paz s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Montseny va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Alejandro Irazábal, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Saverio Gastón que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): El Montseny era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Saverio Gastón va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Marc Pijoan va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alberto Inurrieta de Montseny va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Carlos Luis Oña Soto al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Emilio Paz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Paco Sánchez Gómez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Inurrieta de Montseny es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

tridente fc

Goles Goles

  • 151 Minuto 60 (Gol por el centro): Un mica després, Lluís Preixens de tridente va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 152 Minuto 82 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 2 quan Teodor Pintó va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 82 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 84 del partit, anotant el 4 - 3, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Miguel Valenciano.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Nereo Cardaveras va fer una estirada espectacular al minut 38, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Javier Vázquez Ochoa.
  • 251 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Javier Vázquez Ochoa va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Pedro Solano ocupà el lloc d'en Santi Adroher al 78 minuts, dos minuts després que el jugador de tridente quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.