Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los invencibles (993620) - rampante FC (1338062) » 273732590: T30/J10/X

Liga 273732590 Información oficial sobre el partido 273732590 en Hattrick

26.06.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 10 / X.1397 (166652)

S.C. Requena Alineación oficial del equipo 'S.C. Requena' en el partido 0 - 4 Marbella Total C.F Alineación oficial del equipo 'Marbella Total C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
S.C. Requena Alineación oficial del equipo 'S.C. Requena' en el partido 1 - 2 Marbella Total C.F Alineación oficial del equipo 'Marbella Total C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,8 % 2,2 % 82,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.C. Requena

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): José Ramón Navajas de Sporting va intentar batre la porteria rival al minut 12 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al 70, Yam Vilk hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Domenique Stöckler. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sporting va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rafael Sánchez Mora va sortir per sobre el travesser.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Władysław Latkowski no s'ho podia creure.

Marbella Total C.F

Goles Goles

  • 115 Minuto 7 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Felipe Oviedo no va poder aturar Moisés Ayala de Marbella, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 7 el 0 - 1.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 27 de partit va donar a Marbella l'avantatge per 0 - 2. Moisés Ayala en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Petter Thomasson, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Łukasz Pal va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Climent Tardà va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de József Röst, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Artuur Van Berkel, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 8 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Marbella va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Climent Tardà de Marbella la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Climent Tardà es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.