Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D. Brigantium (993080) - Yo solo del Celta (311573) » 273732510: T30/J4/X

Liga 273732510 Información oficial sobre el partido 273732510 en Hattrick

15.05.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 4 / X.1396 (166651)

R.C.D. Brigantium Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Brigantium' en el partido 1 - 2 Con Trampas se Gana Alineación oficial del equipo 'Con Trampas se Gana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
R.C.D. Brigantium Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Brigantium' en el partido 1 - 5 Con Trampas se Gana Alineación oficial del equipo 'Con Trampas se Gana' en el partido
Tiene un resultado normal 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Brigantium

Goles Goles

  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): Miguel Ángel Maestre Lobo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Brigantium, Juan Ortiz Diaz, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Miguel Burón del Brigantium ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguel Ángel Maestre Lobo.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 60 (Tirita): Al minut 60, Sebastián Gassius de Brigantium es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Con Trampas se Gana

Goles Goles

  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): Als 71 minuts de partit, Bernardo Landazábal de Trampas va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ángel Andrés López Rojas que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Trampas.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Bjørn Haug va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Manuel Álvarez Vázquez, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Ángel Andrés López Rojas va estar a punt de posar per davant a Trampas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Manuel Álvarez Vázquez va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Ryszard Swiercz va encarar al porter al 21, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Antoni Peguera va fer una jugada per la banda esquerra, però Manuel Álvarez Vázquez va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ignacio Echavarría va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 260 Minuto 47 (Ocasión de falta): En Jesús Llaó, al minut 47 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Trampas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Bernardo Landazábal va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 219 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Trampas va estar a punt d'arribar en un córner. En Bernardo Landazábal va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bjørn Haug es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.