Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cantarranas City (1432981) - UD Los Pumas (124342) » 273730460: T30/J10/X

Liga 273730460 Información oficial sobre el partido 273730460 en Hattrick

26.06.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 10 / X.1359 (166614)

Darrón CF Alineación oficial del equipo 'Darrón CF' en el partido 2 - 4 atleic club Alineación oficial del equipo 'atleic club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Darrón CF Alineación oficial del equipo 'Darrón CF' en el partido 2 - 3 atleic club Alineación oficial del equipo 'atleic club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,6 % 5,8 % 73,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Darrón CF

Goles Goles

  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): El Darrón era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Gabriel Chapas va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Darrón van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Domingo Cupeiro va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 4 pujava al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Luis Carpi de Darrón va abandonar el terreny de joc després de 78 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Tantín Merino va entrar en el seu lloc.

atleic club

Goles Goles

  • 119 Minuto 60 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip atleic va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Juan Manuel Alvarado va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Juan Oviedo quedar desmarcat i marcar per a atleic al minut 76. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, un xut de Álvaro Coque des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 80 de partit va donar a atleic l'avantatge per 1 - 4. Ignasi Giner en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Domingo Cupeiro no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Juan Oviedo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Enrique Irun de atleic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Al minut 26, Adri Farré de atleic es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): En Sandro Almario va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.