Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MAXITO FC (774571) - durut team (800603) » 273725834: T30/J1/X

Liga 273725834 Información oficial sobre el partido 273725834 en Hattrick

24.04.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 1 / X.1277 (166532)

Salamandra C.F. Alineación oficial del equipo 'Salamandra C.F.' en el partido 8 - 0 durut team Alineación oficial del equipo 'durut team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Salamandra C.F. Alineación oficial del equipo 'Salamandra C.F.' en el partido 8 - 1 durut team Alineación oficial del equipo 'durut team' en el partido
Tiene un resultado normal 8.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salamandra C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Modesto Mora Martín de Salamandra aconseguir un gol al minut 25 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): En Paco Ariño va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Rafael Montoya la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Salamandra va augmentar la diferència quan Biel Marrè no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 108 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Paco Ariño és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en David Cerjo perquè aconseguís el 4 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, Salamandra va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Rafael Montoya, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Alejandro Salazar Rojas va incrementar l'avantatge de Salamandra amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 136 Minuto 76 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Jorge Colmenero Martínez s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Ignacio Arteta, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 7 - 0.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): En Paco Ariño va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 8 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Álvaro Huertas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 73, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nazario Descoll.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81 de partit, Nazario Descoll de Salamandra va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Salazar Rojas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 68 (Tirita): Al minut 68 de partit, el jugador Modesto Mora Martín de Salamandra es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a David Cerjo no era cap impediment.

durut team

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 53 (Lesión): El jugador de durut Ricard Perelló va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. David Martín Domínguez va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 82 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jorge Colmenero Martínez va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Lluís Foraster.