Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD.GRANADA (777596) - HUNTER'S FC (1434093) » 273721651: T30/J5/X

Liga 273721651 Información oficial sobre el partido 273721651 en Hattrick

22.05.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / X.1202 (166457)

granados boy's Alineación oficial del equipo 'granados boy's' en el partido 4 - 3 F.C.CARANTIGUA Alineación oficial del equipo 'F.C.CARANTIGUA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
granados boy's Alineación oficial del equipo 'granados boy's' en el partido 3 - 5 F.C.CARANTIGUA Alineación oficial del equipo 'F.C.CARANTIGUA' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,3 % 10,3 % 66,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

granados boy's

Goles Goles

  • 101 Minuto 12 (Gol por el centro): Miguel Contamina de granados va demostrar les seves habilitats al minut 12 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 106 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El granados sempre confia amb les genialitats d'en Fernando Zabala; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 2.
  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Candido Gaccio de granados va aconseguir igualar el partit al minut 36, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 els aficionats van embogir quan en César Magrath Guimet va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de granados.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6, Albert Tárnai va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paulino das Escobras de granados la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Candido Gaccio que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

F.C.CARANTIGUA

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jairo Beltrán Pedreira que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a F.C.CARANTIGUA.
  • 138 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Raymond Linssen va anar directament als peus de Baltasar Sala que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.
  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 17, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Baltasar Sala es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Hayrullah Buğra quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): F.C.CARANTIGUA va estar a punt d'empatar al 85 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Stalock Johnson que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 53 (Tirita (médico)): Thilo Charland va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de F.C.CARANTIGUA es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Thilo Charland, que no va rendir al seu nivell habitual.