Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

infierno azulillo 2011 (314151) - Burriana FS (988057) » 273721197: T30/J4/X

Liga 273721197 Información oficial sobre el partido 273721197 en Hattrick

15.05.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 4 / X.1194 (166449)

JohnRabo FC Alineación oficial del equipo 'JohnRabo FC' en el partido 6 - 3 Burriana FS Alineación oficial del equipo 'Burriana FS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
JohnRabo FC Alineación oficial del equipo 'JohnRabo FC' en el partido 9 - 1 Burriana FS Alineación oficial del equipo 'Burriana FS' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JohnRabo FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a JohnRabo va ser Ignacio Flores de Lizaur.
  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els jugadors del JohnRabo amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 41, deixant Xacinto Somillera en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 114 Minuto 44 (Gol de penalti): Després de 44 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al JohnRabo, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Ignacio Flores de Lizaur de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 3. El públic estava boig d'alegria!
  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ignacio Trillo va anar directament als peus de Isidro Carmena que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 3.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Héctor Brea va aprofitar per marcar el 5 - 3 a plaer.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): JohnRabo va augmentar la diferència quan Isidro Carmena no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En José March va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de JohnRabo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): JohnRabo va estar a punt de posar-se per davant al minut 53 però Javier Resa va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Ignacio Trillo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Saül Bohera de JohnRabo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 42 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a José March després que el jugador de JohnRabo li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José David Sáenz López de JohnRabo es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 44 (Evento clima: sol, OK técnico): Isidro Carmena semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Burriana FS

Goles Goles

  • 105 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Oier Arrizubieta va descol·locar totalment la defensa contrària i Francisco Gabancho no va perdonar i va marcar el 1 - 1.
  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Burriana prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Felicio Cao.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Carlos Alberte Albariños que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Gabancho de Burriana va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 43 (Tirita (médico)): Guillén Laureda va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Burriana estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.