Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tenefe United (1368812) - black dragonjxc (1415332) » 273714477: T30/J4/X

Liga 273714477 Información oficial sobre el partido 273714477 en Hattrick

15.05.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 4 / X.1074 (166329)

Tenefe United Alineación oficial del equipo 'Tenefe United' en el partido 8 - 0 black dragonjxc Alineación oficial del equipo 'black dragonjxc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Tenefe United Alineación oficial del equipo 'Tenefe United' en el partido 8 - 0 black dragonjxc Alineación oficial del equipo 'black dragonjxc' en el partido
Tiene un resultado normal 8.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tenefe United

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Gianluigi Mancinelli estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. 卓 (Zhuo) 子杰 (Zijie) va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 2.
  • 131 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Johan Bengtsson, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Tenefe.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Tenefe pel centre va donar un gran resultat: el gol de 卓 (Zhuo) 子杰 (Zijie) va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Tenefe va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gianluigi Mancinelli progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48, Tenefe va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Johan Bengtsson, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 135 Minuto 56 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Johan Bengtsson va demostrar la seva experiència quan al minut 56 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 6 - 0. És un murri!
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Alban Jouy va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 0.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alban Jouy es va introduir dins la defensa central al minut 78, i va aconseguir el 8 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Antonio Imbalzano una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 11, però una magnífica aturada de Juan Cisneros va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Ramón Garrido Gómez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Tenefe van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Gianluigi Mancinelli, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 4 (Lesión leve): En Ramón Garrido Gómez ocupà el lloc d'en Conrad von Holzen al 4 minuts, dos minuts després que el jugador de Tenefe quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 71 (Tirita): Era el minut 71 quan després d'una dura entrada, el jugador Amir Arjmand de Tenefe s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

black dragonjxc

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Passats 38 minuts de joc, en Dámaso Arias de dragonjxc va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.