Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sevillistas Meco (441790) - copas i ligas (308290) » 273713207: T30/J9/X

Liga 273713207 Información oficial sobre el partido 273713207 en Hattrick

19.06.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 9 / X.1051 (166306)

Sevillistas Meco Alineación oficial del equipo 'Sevillistas Meco' en el partido 1 - 3 uncastillo Alineación oficial del equipo 'uncastillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Sevillistas Meco Alineación oficial del equipo 'Sevillistas Meco' en el partido 1 - 6 uncastillo Alineación oficial del equipo 'uncastillo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sevillistas Meco

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Sevillistas s'avançava al marcador al minut 11, després d'un rebot que va caçar en Neco Golpillanes per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Gonzalo Salares va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Sevillistas.
  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Álvaro Merino no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Marcelo López Guillén estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Joaquín Luca de Tena va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Luis Boti va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

uncastillo

Goles Goles

  • 163 Minuto 64 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 64. L'anotador per uncastillo va ser Pau Tormo, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 79, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Mumtaz Hamdani es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 83, uncastillo va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Javier Bonis.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de uncastillo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Cemşit Zati va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Javier Bonis de uncastillo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 86 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús Monill de uncastillo es va guanyar la targeta groga merescudament.