Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hala Oviedo (1585989) - Cimbrel.sa (1369221) » 273710507: T30/J6/X

Liga 273710507 Información oficial sobre el partido 273710507 en Hattrick

29.05.2010 14:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 6 / X.1003 (97086)

Hala Oviedo Alineación oficial del equipo 'Hala Oviedo' en el partido 4 - 1 Cimbrel.sa Alineación oficial del equipo 'Cimbrel.sa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hala Oviedo Alineación oficial del equipo 'Hala Oviedo' en el partido 1 - 2 Cimbrel.sa Alineación oficial del equipo 'Cimbrel.sa' en el partido
Tiene bastante suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,7 % 14,0 % 61,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hala Oviedo

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Fermí Barjau sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Thor Albertsen que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Fermí Barjau la va rematar İsmail Zerver amb una magnífica volea que va fer pujar per a Oviedo el 2 - 1.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. José Ricardo Zapatero es va introduir dins la defensa central al minut 33, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 186 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Oviedo va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Raül Tristany, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Max Rovin de Oviedo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Koen Schuyt va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 80 de joc.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Fermí Barjau, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): Oviedo es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Fermí Barjau no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Marcin Arasim al camp.

Cimbrel.sa

Goles Goles

  • 161 Minuto 8 (Gol por el centro): Cimbrel.sa van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 8, quan Manuel Franqueza va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Manuel Franqueza ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 252 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Gaspar Miranda la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Cimbrel.sa havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Oviedo. La jugada d'estratègia del Cimbrel.sa per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Giocondo Nasi va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 253 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Cimbrel.sa van seguir progressant per la banda dreta. José Luis Días de Arcaya va tenir la seva oportunitat al minut 66, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cimbrel.sa va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gaspar Miranda va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tronje Völcker.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tronje Völcker va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Cimbrel.sa va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Olivier Heuze de Cimbrel.sa va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diego Romero García de Cimbrel.sa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.