Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

yolisteam (1586280) - SACALM (124617) » 273708279: T30/J9/X

Liga 273708279 Información oficial sobre el partido 273708279 en Hattrick

19.06.2010 14:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 9 / X.963 (97046)

yolisteam Alineación oficial del equipo 'yolisteam' en el partido 1 - 2 SACALM Alineación oficial del equipo 'SACALM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
yolisteam Alineación oficial del equipo 'yolisteam' en el partido 2 - 1 SACALM Alineación oficial del equipo 'SACALM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,9 % 10,6 % 23,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

yolisteam

Goles Goles

  • 124 Minuto 73 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 73 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Francisco Palleras. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rubén Madoz va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Gonzalo Dordas no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Rubén Madoz estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 213 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): El yolisteam va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Xeremías Sacande la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Martín Eregui.

SACALM

Goles Goles

  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Ernio Lauzirika el va rematar Ceferino Araque Blázquez amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Belmiro Blázquez va marcar al minut 85 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Terencio Cadavid ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Sadurniño Bertola va marcar al minut 34 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del yolisteam. La jugada d'estratègia del SACALM per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Belmiro Blázquez va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Terencio Cadavid quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Norberto Sánchez, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Terencio Cadavid de SACALM es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.