Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Graciosos S.A (992451) - rextones (437561) » 273697180: T30/J6/X

Liga 273697180 Información oficial sobre el partido 273697180 en Hattrick

29.05.2010 14:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 6 / X.765 (96848)

Los Graciosos S.A Alineación oficial del equipo 'Los Graciosos S.A' en el partido 5 - 1 rextones Alineación oficial del equipo 'rextones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Los Graciosos S.A Alineación oficial del equipo 'Los Graciosos S.A' en el partido 5 - 2 rextones Alineación oficial del equipo 'rextones' en el partido
Tiene un resultado normal 4.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,1 % 1,6 % 14,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Graciosos S.A

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 8 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Edgar Soltero. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Graciosos va ser Jandro Delgado.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): En Pablo Arandojo de Graciosos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 108 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Francesc Llimiñana és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Lluís Marc Nadal perquè aconseguís el 4 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del rextones. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Nicasio Agar la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Graciosos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 1 arribava al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Diego Cabot! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francesc Llimiñana es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Cristo Marín Adán ocupà el lloc d'en Ciprià Tubau al 31 minuts, dos minuts després que el jugador de Graciosos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 32 (Tirita): Al minut 32, Yago Rosa de Graciosos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

rextones

Goles Goles

  • 136 Minuto 9 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Pablo Arandojo encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Licinio Bemposta anotar per a rextones el 1 - 1. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de rextones va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Julián Moura, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Francesc Llimiñana es va comportar com un juvenil al minut 38 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 34 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Teodoro Anido, jugador de rextones, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 34. Robert Canyes, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 59 (Lesión leve): En José Fontalquer de rextones va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Firmo Bandeira va prendre el seu rol al minut 59.