Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atornillaos (30643) - TK_Katana (1591434) » 273696067: T30/J8/X

Liga 273696067 Información oficial sobre el partido 273696067 en Hattrick

12.06.2010 14:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / X.745 (96828)

Atornillaos Alineación oficial del equipo 'Atornillaos' en el partido 1 - 4 the slaughter eqipment Alineación oficial del equipo 'the slaughter eqipment' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Atornillaos Alineación oficial del equipo 'Atornillaos' en el partido 1 - 6 the slaughter eqipment Alineación oficial del equipo 'the slaughter eqipment' en el partido
Tiene un resultado normal 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atornillaos

Goles Goles

  • 103 Minuto 59 (Gol por la derecha): Atornillaos no perdien la fe, i al minut 59 del partit, Ricardo Martínez Moreno va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Rafael Suevos i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Atornillaos, però el xut de Antonio Javier Galán va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Cachola de Atornillaos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

the slaughter eqipment

Goles Goles

  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Vilhelms Dekmeris quedar desmarcat i marcar per a slaughter al minut 43. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del slaughter van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Vilhelms Dekmeris va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jesús Sánchez, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, slaughter va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Paco Giménez, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Vilhelms Dekmeris va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Juan Antonio Hervías, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): slaughter va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Vilhelms Dekmeris va quedar-se sol davant el porter Juan Antonio Hervías, però aquest va poder aturar el xut.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): Tomeu Sotoca hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Pepe Goicoerroeta havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Bartłomiej Gorzelańczyk va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 60, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 Juan Antonio Hervías va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jesús Sánchez, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): slaughter va fer una substitució al minut 44. Vilhelms Dekmeris va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jesús Sánchez.