Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Cuesta F.C (308297) - real maton c.p (1433809) » 273687946: T30/J8/X

Liga 273687946 Información oficial sobre el partido 273687946 en Hattrick

12.06.2010 14:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / X.600 (96683)

La Cuesta F.C Alineación oficial del equipo 'La Cuesta F.C' en el partido 2 - 1 bcnfootballteam Alineación oficial del equipo 'bcnfootballteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Cuesta F.C Alineación oficial del equipo 'La Cuesta F.C' en el partido 2 - 1 bcnfootballteam Alineación oficial del equipo 'bcnfootballteam' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,1 % 31,2 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Cuesta F.C

Goles Goles

  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Tomás Pérez de Hurtado arribés a peus de Baltasar Caravia, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Cuesta el 1 - 0.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Baltasar Caravia ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Cuesta es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Cuesta per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 11, quan Baltasar Caravia va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Cuesta va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 27 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan Raúl Echaniz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Cuesta va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ciro Canzobre va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Elías Méndez.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): En Crispín Pérez ocupà el lloc d'en Ángel Cenoz al 15 minuts, dos minuts després que el jugador de Cuesta quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 52 (Lesión leve): Després de 52 minuts jugats, José Manuel Valverde es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir José Pérez de Colosía.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): José Pérez de Colosía va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Cuesta es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Miro Chapeu tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

bcnfootballteam

Goles Goles

  • 160 Minuto 89 (Gol de falta): Abraam Confín va empatar per a bcnfootballteam, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 de partit, Guillem Galí quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de bcnfootballteam van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Franciscano Pérez va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El bcnfootballteam creava perill des de la dreta al minut 89, però en Omar Restat, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Abraam Confín desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cristiano Tabernero de bcnfootballteam es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan González de bcnfootballteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.