Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Burguillos de Toledo (310101) - La Cuesta F.C (308297) » 273687934: T30/J5/X

Liga 273687934 Información oficial sobre el partido 273687934 en Hattrick

22.05.2010 14:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / X.600 (96683)

Yurgen F.C. Alineación oficial del equipo 'Yurgen F.C.' en el partido 4 - 1 La Cuesta F.C Alineación oficial del equipo 'La Cuesta F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Yurgen F.C. Alineación oficial del equipo 'Yurgen F.C.' en el partido 5 - 0 La Cuesta F.C Alineación oficial del equipo 'La Cuesta F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yurgen F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Yurgen va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 25 David Montal va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Yurgen va augmentar la diferència quan Diego Sorogoyen no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, Yurgen va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Benoît Metz, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Yurgen va obtenir un penal al minut 89, que va llançar a la perfecció Noreno Pueblo. 4 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Rahman Omer El-Usman va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Yurgen se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Rahman Omer El-Usman gairebé va marcar per a Yurgen des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En David Montal es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abel Moncada Maza de Yurgen es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Montal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar David Montal de Yurgen per doble groga al minut 58.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Javier Sala de Yurgen va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Isaac Viejo va prendre el seu rol al minut 88.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Rahman Omer El-Usman va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

La Cuesta F.C

Goles Goles

  • 152 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Baltasar Caravia va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Fabien Gandolphe va fer una estirada espectacular al minut 89, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en José Manuel Valverde.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ángel Cenoz de Cuesta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88 del partit, Ángel Cenoz de l'equip Cuesta, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Brandomil das Cortellas ocupà el lloc d'en Pepelu Martínez Conde al 87 minuts, dos minuts després que el jugador de Cuesta quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 87 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Tomás Pérez de Hurtado no li va importar gens ni mica.
  • 306 Minuto 88 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Miro Chapeu, que no va rendir al seu nivell habitual.