Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.B.Linense (994649) - Bertin Mobile C.F. (1338037) » 273687479: T30/J3/X

Liga 273687479 Información oficial sobre el partido 273687479 en Hattrick

08.05.2010 14:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 3 / X.592 (96675)

R.B.Linense Alineación oficial del equipo 'R.B.Linense' en el partido 5 - 2 Bertin Mobile C.F. Alineación oficial del equipo 'Bertin Mobile C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
R.B.Linense Alineación oficial del equipo 'R.B.Linense' en el partido 2 - 3 Bertin Mobile C.F. Alineación oficial del equipo 'Bertin Mobile C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,2 % 4,4 % 76,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.B.Linense

Goles Goles

  • 112 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 del partit, el jugador José Luis Vilella de R.B.Linense va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 20 gràcies a la jugada de Juan Ferreros, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 136 Minuto 57 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Pere Pau Flavià es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Marcos Rivero López per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 57 passava a ser 3 - 1.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, R.B.Linense va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Víctor Javier Alegría, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): R.B.Linense va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Marcos Rivero López va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): En José Luis Vilella va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Alberto Gandía de R.B.Linense va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Bertin Mobile C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Martín Iturrigaray va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 78 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Bertin. A fi d'aconseguir el 4 - 2, van tocar-la en curt per tal que David Lascaris xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Bertin va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Airam Guiana no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Lascaris de Bertin es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Félix Echeberri.