Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guinardo (1589665) - Pueyo city's (1438352) » 273687478: T30/J3/X

Liga 273687478 Información oficial sobre el partido 273687478 en Hattrick

08.05.2010 14:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 3 / X.592 (96675)

C.P CABEZUELA Alineación oficial del equipo 'C.P CABEZUELA' en el partido 3 - 2 Pueyo city's Alineación oficial del equipo 'Pueyo city's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.P CABEZUELA Alineación oficial del equipo 'C.P CABEZUELA' en el partido 3 - 1 Pueyo city's Alineación oficial del equipo 'Pueyo city's' en el partido
Tiene un resultado normal 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.P CABEZUELA

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Francesc René, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del CABEZUELA se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 22.
  • 112 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del CABEZUELA s'esgargamellaven dempeus per esperonar Avelino Vilaragut que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 59 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 70 gràcies a la jugada de Ginés Fernán García, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): CABEZUELA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Isaías Deyna ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 230 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Oriol Mentruit es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Luis Alfredo Segorbe al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan David Fuentes va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Isaías Deyna. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oriol Mentruit de CABEZUELA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42 de partit, Oriol Mentruit de CABEZUELA va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ginés Fernán García es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 27 (Tirita): Al minut 27 de partit, el jugador Raúl Millán de CABEZUELA es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Després de 79 minuts jugats, Francesc René es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Timoteu Masdéu.

Pueyo city's

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Quirze Bellpuig va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 41.
  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 51, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Aarón Sepúlveda es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 17 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a José Solís després que el jugador de Pueyo li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Tante Gombau de Pueyo va abandonar el terreny de joc després de 38 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Quirze Bellpuig va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 43 (Tirita (médico)): Semblava que Raúl Las Heras Pérez s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.