Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wydad Athletic Club Casablanca Maroc (991966) - F.C Martos (1336559) » 273687154: T30/J6/X

Liga 273687154 Información oficial sobre el partido 273687154 en Hattrick

29.05.2010 14:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 6 / X.586 (96669)

Wydad Athletic Club Casablanca Maroc Alineación oficial del equipo 'Wydad Athletic Club Casablanca Maroc' en el partido 0 - 8 La Llagosta Promesas II Alineación oficial del equipo 'La Llagosta Promesas II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Wydad Athletic Club Casablanca Maroc Alineación oficial del equipo 'Wydad Athletic Club Casablanca Maroc' en el partido 0 - 7 La Llagosta Promesas II Alineación oficial del equipo 'La Llagosta Promesas II' en el partido
Tiene un resultado normal 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wydad Athletic Club Casablanca Maroc

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Manuel Roca va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Raúl Gia, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mario Cornús de Casablanca es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

La Llagosta Promesas II

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): En Ferenc Kóczián donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 8 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Stav Tzilker de Llagosta l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 30 de partit.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35, Llagosta va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Unai Segura, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jorge Sánchez Gil va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 184 Minuto 74 (Gol de penalti): Al minut 74 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Llagosta, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Stav Tzilker va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 5.
  • 105 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 81, Stav Tzilker va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Jorge Sánchez Gil que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 6. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Ferenc Kóczián va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 81, i va fer pujar el 0 - 7 per a Llagosta.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, els visitants es van col·locar 0 - 8 per sobre quan Alberto Cuadros va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Enrique Langarica, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alberto Cuadros no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Mario Cornús va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 73 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Al minut 25 en Benjamin Nawrath va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ferenc Kóczián.