Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unión Alcalá C.F. (995302) - los diablos veloces (795594) » 273685646: T30/J7/X

Liga 273685646 Información oficial sobre el partido 273685646 en Hattrick

05.06.2010 14:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 7 / X.559 (96642)

Real Racing Club Alineación oficial del equipo 'Real Racing Club' en el partido 4 - 0 los diablos veloces Alineación oficial del equipo 'los diablos veloces' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Real Racing Club Alineación oficial del equipo 'Real Racing Club' en el partido 6 - 0 los diablos veloces Alineación oficial del equipo 'los diablos veloces' en el partido
Tiene mala suerte 6.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Racing Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 els aficionats van embogir quan en Pedro Vinuesa va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Racing.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Racing pel centre va donar un gran resultat: el gol de Joel Josa va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Pere Traver de Racing va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Manuel Baltanás, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Racing.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sergio Lerín per poc que no incrementa el marcador al minut 44. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Samuel Varela va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): En Bautista Canosa es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Després de 81 minuts jugats, Kazimierz Bolesta es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Julio César Govantes.

los diablos veloces

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Kazimierz Bolesta no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Luis Fernando Consejo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Fernando Consejo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Sotelo de diablos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Pep Marbà de diablos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Mauro Campoamor va prendre el seu rol al minut 44.