Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real_mandril (49059) - Sandwich Club (315263) » 273682237: T30/J4/X

Liga 273682237 Información oficial sobre el partido 273682237 en Hattrick

15.05.2010 14:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 4 / X.498 (96581)

real_mandril Alineación oficial del equipo 'real_mandril' en el partido 0 - 3 Real Madrid Masters Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Masters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
real_mandril Alineación oficial del equipo 'real_mandril' en el partido 1 - 5 Real Madrid Masters Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Masters' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real_mandril

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Francisco García de Ocariz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de real_mandril se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): real_mandril va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Armando Cañamero va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jesús Rosado.
  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): real_mandril va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Asier Fernández Reguera va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jesús Rosado va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan Hodeiertz Agiriano des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Alejandro Baquio no s'ho podia creure.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 43 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Eloy Gómez de la Cortina, jugador de real_mandril, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 43. Asier Fernández Reguera, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 53 (Lesión leve): Després de 53 minuts jugats, Alberto Garat es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Moritz Adler.
  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): En David Gomendradi de real_mandril va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Hodeiertz Agiriano va prendre el seu rol al minut 69.

Real Madrid Masters

Goles Goles

  • 172 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Masters va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 51. Aage Laursen va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Avelino Facho va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 56, i va fer pujar el 0 - 2 per a Masters.
  • 140 Minuto 84 (Gol de contra de falta): El porter de Masters va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Kjell Åkerling va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Armando Cañamero es va comportar com un juvenil al minut 7 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Masters va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 35, quan Henri Väljälä va quedar-se sol davant el porter Werner Koepsel, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Quintín Señor de Masters amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.