Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

palmeira (438240) - Elche de la Sierra (1365950) » 273680855: T30/J13/X

Liga 273680855 Información oficial sobre el partido 273680855 en Hattrick

17.07.2010 14:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 13 / X.473 (96556)

palmeira Alineación oficial del equipo 'palmeira' en el partido 2 - 2 desperdigados Alineación oficial del equipo 'desperdigados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
palmeira Alineación oficial del equipo 'palmeira' en el partido 2 - 0 desperdigados Alineación oficial del equipo 'desperdigados' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

palmeira

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del palmeira van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Xavier Mumbrú va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): palmeira va augmentar la diferència quan Sergio Iduya no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Galo Reinante va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Sergio Iduya va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Climent Faulí va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

desperdigados

Goles Goles

  • 151 Minuto 34 (Gol por el centro): desperdigados van mostrar una bona compenetració quan al minut 34 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Fernando Príncipe va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 186 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de desperdigados amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Fernando Príncipe, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adrián Cabale de desperdigados la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Víctor Colell de desperdigados va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Víctor Colell es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.