Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Camela (1588208) - Bouets pel camp (486112) » 273679605: T30/J9/X

Liga 273679605 Información oficial sobre el partido 273679605 en Hattrick

19.06.2010 14:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 9 / X.451 (96534)

lolaaroanerea Alineación oficial del equipo 'lolaaroanerea' en el partido 3 - 0 C.F.Perefish Alineación oficial del equipo 'C.F.Perefish' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
lolaaroanerea Alineación oficial del equipo 'lolaaroanerea' en el partido 6 - 0 C.F.Perefish Alineación oficial del equipo 'C.F.Perefish' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lolaaroanerea

Goles Goles

  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): lolaaroanerea prenia la batuta de l'encontre al minut 59, quan en Frederic Baig va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan lolaaroanerea va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gherasim Alexa des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Sergio Cortabarría va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Vratislav Blažej va estar a punt d'avançar els locals al minut 14 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Frederic Baig va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de lolaaroanerea se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josep Enric Botet de lolaaroanerea la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Era el minut 40 quan després d'una dura entrada, el jugador Frederic Baig de lolaaroanerea s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Climent Perpinyà va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

C.F.Perefish

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de C.F.Perefish va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jorge Campion, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): C.F.Perefish va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 78 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Campion de C.F.Perefish va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josep Casòliva de C.F.Perefish es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Al minut 77 de partit, el jugador David Riveros de C.F.Perefish es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Josep Casòliva ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.