Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Conloqueyohesio FC (799318) - torino sueca (309985) » 273668018: T30/J10/X

Liga 273668018 Información oficial sobre el partido 273668018 en Hattrick

26.06.2010 14:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 10 / X.244 (96327)

Conloqueyohesio FC Alineación oficial del equipo 'Conloqueyohesio FC' en el partido 3 - 0 recreativo de huerga Alineación oficial del equipo 'recreativo de huerga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Conloqueyohesio FC Alineación oficial del equipo 'Conloqueyohesio FC' en el partido 7 - 0 recreativo de huerga Alineación oficial del equipo 'recreativo de huerga' en el partido
Es un cenizo 6.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Conloqueyohesio FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Terry Padilla, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Conloqueyohesio se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 26.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Conloqueyohesio pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alexandre Hoareau va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, Conloqueyohesio va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Fabien Guesnon, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Terry Padilla de Conloqueyohesio va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Passaven 32 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Fabien Guesnon va rematar alt.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Maxime Morice es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Alexandre Hoareau gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Guillermo García-Camba va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

recreativo de huerga

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jim Nyberg es va comportar com un juvenil al minut 13 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Antonio Abrisqueta va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Justo Abaroa va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 252 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): recreativo va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 39 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 253 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 49 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Dominik Radspieler amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Justo Abaroa de recreativo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.