Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LegiaWarszawaUltras (991098) - RM11 (1417990) » 273666897: T30/J9/X

Liga 273666897 Información oficial sobre el partido 273666897 en Hattrick

19.06.2010 14:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 9 / X.224 (96307)

Real Flamengo C.F Alineación oficial del equipo 'Real Flamengo C.F' en el partido 4 - 0 Moritov Alineación oficial del equipo 'Moritov' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Flamengo C.F Alineación oficial del equipo 'Real Flamengo C.F' en el partido 2 - 0 Moritov Alineación oficial del equipo 'Moritov' en el partido
Tiene suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Flamengo C.F

Goles Goles

  • 106 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 5 i semblava que Flamengo desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Rino Rampinelli va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 139 Minuto 15 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Paul Ellerbæk va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Ernesto Domínguez per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 2 - 0
  • 134 Minuto 36 (Gol de penalti): Rubén Rivas va augmentar la diferència de Flamengo a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Tronje Stremel de Flamengo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 16 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Rubén Rivas, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Väinö Ruusulehto gairebé va marcar per a Flamengo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Rino Rampinelli de Flamengo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 31 de partit, quan un jugador de Flamengo, en Alejandro Alcaraz, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 2 (Evento clima: sol, OK técnico): Raúl López Lamadrid semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Moritov

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Cédric Cabanel va fer una estirada espectacular al minut 35, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Arturo Gastia.