Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Sanguinarios (493098) - Borussia 2000 C.F (1338210) » 273655012: T30/J6/X

Liga 273655012 Información oficial sobre el partido 273655012 en Hattrick

29.05.2010 14:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 6 / X.12 (96095)

Los Sanguinarios Alineación oficial del equipo 'Los Sanguinarios' en el partido 1 - 6 Loco-Sanchez Alineación oficial del equipo 'Loco-Sanchez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Sanguinarios Alineación oficial del equipo 'Los Sanguinarios' en el partido 2 - 1 Loco-Sanchez Alineación oficial del equipo 'Loco-Sanchez' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,8 % 22,8 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Sanguinarios

Goles Goles

  • 102 Minuto 59 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 59 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Cristóbal Iritia, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Sanguinarios a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Sanguinarios va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Santiago Rojas Caro en un 1 contra 1 amb el porter Raúl Coll, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 201 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Juan Corder va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Eufemio Neira, en lloc de córrer, relliscava.
  • 301 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Gonzalo Sandoval ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Loco-Sanchez

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Fernán Cuiñas va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Loco-Sanchez, Juan Miguel Cao de Benos, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mauro De la Ossa, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Juan Miguel Cao de Benos de Loco-Sanchez va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 84 de partit va donar a Loco-Sanchez l'avantatge per 1 - 4. Laurín Zarzalejos en va ser l'anotador.
  • 180 Minuto 89 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Francesc Ribas de Loco-Sanchez va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 5 per als visitants al minut 89.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Mauro De la Ossa va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 6 al marcador per a Loco-Sanchez.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Loco-Sanchez va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carlos Las Heras, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 217 Minuto 86 (Ocasión evento especial cansancio): Noel Gordoncillo estava fent figa i jugant amb molt poca mobilitat. Afortunadament per al seu equip, els companys l'ajudaven constantment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Enrique Priego de Loco-Sanchez va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 31 de partit, quan un jugador de Loco-Sanchez, en Mauro De la Ossa, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.