Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los del Pueblo (801134) - KKdeluxe_return (1596864) » 273654984: T30/J13/X

Liga 273654984 Información oficial sobre el partido 273654984 en Hattrick

17.07.2010 14:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 13 / X.11 (96094)

gaditanos c.f. Alineación oficial del equipo 'gaditanos c.f.' en el partido 5 - 3 PSIKOSIS KADIZ Alineación oficial del equipo 'PSIKOSIS KADIZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
gaditanos c.f. Alineación oficial del equipo 'gaditanos c.f.' en el partido 3 - 0 PSIKOSIS KADIZ Alineación oficial del equipo 'PSIKOSIS KADIZ' en el partido
Tiene suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gaditanos c.f.

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): gaditanos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 4 Michael van de Heuvel va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador Niklas Rothmo de gaditanos, després de 10 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Riccardo Lucini ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, gaditanos es posava per davant 3 a 2.
  • 105 Minuto 49 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 49, Silviu Stancu va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Jussi Malkaniemi que, sense oposició, la va convertir en gol 4 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jarne Le Gall es va introduir dins la defensa central al minut 62, i va aconseguir el 5 - 3 davant la cridòria del públic.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Petru-Iulian Vânatoru de gaditanos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Amaro Fernandes Branco va prendre el seu rol al minut 80.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 53 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, IJsbrand Baselmans va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

PSIKOSIS KADIZ

Goles Goles

  • 119 Minuto 9 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip PSIKOSIS va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Tommy Paaske Sørensen va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 162 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Jorge Doni va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 16.
  • 151 Minuto 52 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 52, el jugador visitant Àlex Cadira va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): PSIKOSIS van seguir progressant per la banda dreta. Antonio Lara San Juan va tenir la seva oportunitat al minut 72, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Marius Bâlc va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, Clemente Caba de PSIKOSIS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Clemente Caba es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones