Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torreforta cf (490414) - Apolo warrior (487938) » 273654608: T30/J2/X

Liga 273654608 Información oficial sobre el partido 273654608 en Hattrick

01.05.2010 14:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 2 / X.5 (96088)

lo quiero ya Alineación oficial del equipo 'lo quiero ya' en el partido 6 - 0 EVOCATI Alineación oficial del equipo 'EVOCATI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
lo quiero ya Alineación oficial del equipo 'lo quiero ya' en el partido 4 - 0 EVOCATI Alineación oficial del equipo 'EVOCATI' en el partido
Tiene suerte 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lo quiero ya

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Carlos Utribe de quiero aconseguir un gol al minut 5 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Amb 35 minuts jugats, en Enrico Mauro Lavatelli va augmentar l'avantatge de quiero a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 135 Minuto 40 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Juan Pinilla va xutar directament a porteria i va marcar el 3 - 0. L'experiència és un grau!
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Antonio Carandil la va rematar Óscar Parrado amb una magnífica volea que va fer pujar per a quiero el 4 - 0.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan quiero va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Carlos Utribe des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): quiero va aconseguir el 6 - 0 quan Carlos Utribe va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mauro Olabarri al minut 32 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pol Fiter va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rafael Rivas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 34, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Pinilla de quiero va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Óscar Parrado, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Óscar Parrado, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Utribe de quiero va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

EVOCATI

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Carlos Botella va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Joaquín Churruca de EVOCATI va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Joaquín Churruca va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): Ignacio Cotts de EVOCATI va abandonar el terreny de joc després de 73 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Enrique Ramírez va entrar en el seu lloc.