Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Penya de los Borrachos (1418470) - Pericos C.F. (1458395) » 273654552: T30/J3/X

Liga 273654552 Información oficial sobre el partido 273654552 en Hattrick

08.05.2010 14:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 3 / X.4 (96087)

Penya de los Borrachos Alineación oficial del equipo 'Penya de los Borrachos' en el partido 1 - 2 Pericos C.F. Alineación oficial del equipo 'Pericos C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Penya de los Borrachos Alineación oficial del equipo 'Penya de los Borrachos' en el partido 2 - 6 Pericos C.F. Alineación oficial del equipo 'Pericos C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,5 % 0,4 % 91,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Penya de los Borrachos

Goles Goles

  • 112 Minuto 46 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Borrachos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Zuri Gallaga que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 46 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Sergio Feria del Borrachos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pepito Duren de Borrachos es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 80 (Tirita (médico)): Sergio Feria va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Borrachos estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Pericos C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jorge Mesco quedar desmarcat i marcar per a Pericos al minut 28. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 172 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Pericos va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 67. Iván Pastor va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Sergio Feria no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Iván Pastor estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Joel Ribagorça va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Joel Ribagorça, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, un refús desafortunat de Jorge Velasco de Pablo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Diego Cadell no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Urzáiz.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Rafael Valledor de Pericos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Rafael Valledor de Pericos es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 79.

Lesiones Lesiones