Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Calle de los Pijos (1581409) - Talarn F.C. (802205) » 273654534: T30/J13/X

Liga 273654534 Información oficial sobre el partido 273654534 en Hattrick

17.07.2010 14:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 13 / X.3 (96086)

F.C. Calle de los Pijos Alineación oficial del equipo 'F.C. Calle de los Pijos' en el partido 2 - 2 Talarn F.C. Alineación oficial del equipo 'Talarn F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Calle de los Pijos Alineación oficial del equipo 'F.C. Calle de los Pijos' en el partido 2 - 0 Talarn F.C. Alineación oficial del equipo 'Talarn F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Calle de los Pijos

Goles Goles

  • 115 Minuto 20 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Braulio Beariz era molt més ràpid que el defensa Raúl Belda. Al minut 20, el jugador de Calle va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 124 Minuto 39 (Gol de penalti): Al minut 39 l'àrbitre va premiar Calle amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. César Sapena va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Calle la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Inocencio Soroa de Calle la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Talarn F.C.

Goles Goles

  • 164 Minuto 33 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Patrocinio Valverde va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): Als 83 minuts de partit, Rodrigo Aladro de Talarn va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Talarn a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Roberto Conesa va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Adrià Alsina va fer una jugada per la banda esquerra, però Stanko Stoev va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enekoitz Beamurgia de Talarn va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rodrigo Aladro de Talarn va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Erasmo Cualedro va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Talarn estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.