Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

amosa team (1365875) - Inter de Manakles (313084) » 273650641: T30/J5/IX

Liga 273650641 Información oficial sobre el partido 273650641 en Hattrick

22.05.2010 15:45:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / IX.1982 (177477)

amosa team Alineación oficial del equipo 'amosa team' en el partido 4 - 1 Inter de Manakles Alineación oficial del equipo 'Inter de Manakles' en el partido
Aurélien Verlinden (7') 1 - 0
1 - 1 Celedonio Callero (15')
Dan Rus (35') 2 - 1
Ramón Loinaz (70') 3 - 1
Ramón Loinaz (83') 4 - 1
amosa team Alineación oficial del equipo 'amosa team' en el partido 4 - 1 Inter de Manakles Alineación oficial del equipo 'Inter de Manakles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
amosa team Alineación oficial del equipo 'amosa team' en el partido 5 - 0 Inter de Manakles Alineación oficial del equipo 'Inter de Manakles' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

amosa team

Goles Goles

  • 120 Minuto 7 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 7, indicava inequívocament que en Aurélien Verlinden va saber trobar la xarxa rival. amosa desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Passats 35 minuts, Dan Rus, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. amosa es posava per davant!
  • 106 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 70 minuts, Ramón Loinaz va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 3 - 1.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de amosa pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ramón Loinaz va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Czesław Busłowski haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a amosa al minut 23.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): amosa va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ramón Loinaz va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Erich Verfehrn.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Rustam Ivaneev es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de amosa la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Nemanja Njegić, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nemanja Njegić.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Máximo Martín Leroux de amosa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dan Rus de amosa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Inter de Manakles

Goles Goles

  • 139 Minuto 15 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Celedonio Callero van servir per superar a l'últim defensor, en Rustam Ivaneev. Tot va acabar amb el 1 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Manakles cantant "Celedonio Callero selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Celedonio Callero va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 262 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Manakles va estar a punt d'empatar al 51 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Constantino Fariña que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Filomeno Iramain va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.