Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Trabuco C.F (1600958) - Nazareno C.F. (31159) » 273629263: T30/J9/IX

Liga 273629263 Información oficial sobre el partido 273629263 en Hattrick

19.06.2010 15:45:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 9 / IX.1600 (177095)

Mikontalo guys Alineación oficial del equipo 'Mikontalo guys' en el partido 2 - 1 D-Mind Alineación oficial del equipo 'D-Mind' en el partido
0 - 1 Charalampos Evgenikatos (32')
Mauro Pérez (34') 1 - 1
Tuomo Vikatmaa (61') 2 - 1
Mikontalo guys Alineación oficial del equipo 'Mikontalo guys' en el partido 2 - 1 D-Mind Alineación oficial del equipo 'D-Mind' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mikontalo guys Alineación oficial del equipo 'Mikontalo guys' en el partido 0 - 1 D-Mind Alineación oficial del equipo 'D-Mind' en el partido
Tiene suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mikontalo guys

Goles Goles

  • 140 Minuto 34 (Gol de contra de falta): El contraatac de Mikontalo va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Mauro Pérez va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!
  • 142 Minuto 61 (Gol de contra por la izquierda): En Tuomo Vikatmaa va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): El Mikontalo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 14, però en Itzaltzu Pagoaga va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 67 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Mauro Gargano, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 64 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Mauro Pérez va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

D-Mind

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Charalampos Evgenikatos quedar desmarcat i marcar per a D-Mind al minut 32. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Radu Lupu va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Teo Del Nero rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ciprian-Leonard Tabacu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 260 Minuto 70 (Ocasión de falta): En Romeo Raţă va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristian Manzo de D-Mind va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Teo Del Nero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.