Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Atlético de Prosperidad (1586944) - Los Pipilitos (1587861) » 273620416: T30/J10/IX

Liga 273620416 Información oficial sobre el partido 273620416 en Hattrick

26.06.2010 15:45:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 10 / IX.1442 (176937)

Club Atlético de Prosperidad Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Prosperidad' en el partido 1 - 0 palizaFC Alineación oficial del equipo 'palizaFC' en el partido
Björn Andersson (80') 1 - 0
Club Atlético de Prosperidad Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Prosperidad' en el partido 1 - 0 palizaFC Alineación oficial del equipo 'palizaFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Atlético de Prosperidad Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Prosperidad' en el partido 3 - 0 palizaFC Alineación oficial del equipo 'palizaFC' en el partido
Tiene mala suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético de Prosperidad

Goles Goles

  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): El jugador Björn Andersson de Prospe, després de 80 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Enrique Fitero! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 39 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Eriberto Alberghini va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Paul Tobias va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Prospe va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Marc Puigdengoles en un 1 contra 1 amb el porter Lorenzo Giampieri, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Antonio Labadessa va estar a punt d'avançar els locals al minut 65 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Marko Potočnjak va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Prospe se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 81 (Lesión (no subst.)): Quan en Antonio Labadessa es va retirar del terreny de joc al minut 81 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de Prospe es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.

palizaFC

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del palizaFC que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Serdar Ufuk Demir, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jakub Tędowski es va comportar com un juvenil al minut 27 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, un refús desafortunat de Mathias Johansson, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Benito Barón no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Leo Jarolím va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 60, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mathias Johansson va aconseguir desviar el seu xut a córner.