Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Prima de Riesgo CF (1369449) - Iru bat (438150) » 273618616: T30/J8/IX

Liga 273618616 Información oficial sobre el partido 273618616 en Hattrick

12.06.2010 15:45:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / IX.1410 (176905)

RacingSantander Alineación oficial del equipo 'RacingSantander' en el partido 4 - 2 Atlectico Calamareti Alineación oficial del equipo 'Atlectico Calamareti' en el partido
Macit Duranay (24') 1 - 0
Noah Emil Moeslund (34') 2 - 0
2 - 1 Sibald Goffart (67')
2 - 2 David Canciller (76')
Yosoph Amirr (81') 3 - 2
Noah Emil Moeslund (85') 4 - 2
RacingSantander Alineación oficial del equipo 'RacingSantander' en el partido 4 - 2 Atlectico Calamareti Alineación oficial del equipo 'Atlectico Calamareti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
RacingSantander Alineación oficial del equipo 'RacingSantander' en el partido 2 - 2 Atlectico Calamareti Alineación oficial del equipo 'Atlectico Calamareti' en el partido
Tiene suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,4 % 36,6 % 34,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RacingSantander

Goles Goles

  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Magnus Silverquist va treure un córner llarg cap al segon pal que en Macit Duranay, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 34 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de RacingSantander. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Noah Emil Moeslund xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): RacingSantander, atacant per l'esquerra al minut 81, va aprofitar el magnífic llançament de Yosoph Amirr per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): RacingSantander va aconseguir el 4 - 2 quan Noah Emil Moeslund va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): RacingSantander va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Magnus Silverquist va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pablo Mancilla.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Passaven 36 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Macit Duranay va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Felix Casagrande de RacingSantander va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felix Casagrande va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que RacingSantander va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Carmelo Massari no era cap impediment.
  • 301 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Yosoph Amirr ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Atlectico Calamareti

Goles Goles

  • 152 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Calamareti va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Sibald Goffart va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 164 Minuto 76 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Calamareti al minut 76. David Canciller va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan David Segué va estar a punt de posar per davant a Calamareti amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jonathan Lagnier va impedir un gol cantat.
  • 286 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Sibald Goffart va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gilberto Canga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gilberto Canga de Calamareti va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".