Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Montornes Norte (1463044) - Son-Bauló CF (1333965) » 273617251: T30/J2/IX

Liga 273617251 Información oficial sobre el partido 273617251 en Hattrick

01.05.2010 15:45:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 2 / IX.1386 (176881)

machaquitos Alineación oficial del equipo 'machaquitos' en el partido 3 - 3 F.C Los Anacletos Alineación oficial del equipo 'F.C Los Anacletos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
machaquitos Alineación oficial del equipo 'machaquitos' en el partido 2 - 1 F.C Los Anacletos Alineación oficial del equipo 'F.C Los Anacletos' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,6 % 8,2 % 22,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

machaquitos

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del machaquitos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Txomin Etxebarria que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 34 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Max Stürzer va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. machaquitos empatava el partit, 2 a 2, al minut 70.
  • 124 Minuto 75 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 75 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Thomas Pastoors. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Xaime Foga va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Luis Monzón Benito va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 37 de joc.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Andreas Ollinger va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Kiritz Luzuriaga va estar a punt d'empatar per a machaquitos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Alistair Felice va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): José Luis Laiseca Allende de machaquitos va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 49, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aaron Saul Valcárcel de machaquitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Aaron Saul Valcárcel de machaquitos per doble groga al minut 35.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 74 de partit, quan un jugador de machaquitos, en José Luis Laiseca Allende, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

F.C Los Anacletos

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Miguel Ángel Tortolero quedar desmarcat i marcar per a Anacletos al minut 28. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Anacletos agafava avantatge al minut 36 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jasper Lismont amb mestria.
  • 162 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Oğuz Çelik va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 82.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Després de 69 minuts jugats, Gilberto Mogollón es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Roberto Darder.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Gilberto Mogollón va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 302 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Cándido Lousada no era cap impediment.