Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Vencedores (125434) - Coconudo F.C (309662) » 273615226: T30/J14/IX

Liga 273615226 Información oficial sobre el partido 273615226 en Hattrick

24.07.2010 15:45:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 14 / IX.1349 (176844)

Mengues Alineación oficial del equipo 'Mengues' en el partido 4 - 1 Real Robledo Alineación oficial del equipo 'Real Robledo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Mengues Alineación oficial del equipo 'Mengues' en el partido 4 - 2 Real Robledo Alineación oficial del equipo 'Real Robledo' en el partido
Tiene un resultado normal 4.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,2 % 2,8 % 17,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mengues

Goles Goles

  • 120 Minuto 24 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 24, indicava inequívocament que en Maricel Olaru va saber trobar la xarxa rival. Mengues desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Mengues va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Alfredo Marco Di Natale des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Mengues va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Niankou Loh progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Damián Coba estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Alfredo Marco Di Natale va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 0 al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Mattia Chiari va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Mengues a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Niankou Loh va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Mengues van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Maricel Olaru va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 65 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 65 de partit, quan un jugador de Mengues, en Noé La Santa, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Real Robledo

Goles Goles

  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Robledo va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 1 quan Gorri Ibarrola va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Alexandre Le Joncour de Robledo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Michał Szmańda va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 252 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Robledo va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 47, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Ernst Aleksandrovich.
  • 252 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Koppány Sija la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Robledo havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.