Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piponazos (489413) - Gunners Z F.C. (310637) » 273606987: T30/J13/IX

Liga 273606987 Información oficial sobre el partido 273606987 en Hattrick

17.07.2010 15:45:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 13 / IX.1202 (176697)

pocerin Alineación oficial del equipo 'pocerin' en el partido 1 - 4 Real Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pocerin Alineación oficial del equipo 'pocerin' en el partido 1 - 2 Real Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Balompie' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 29,0 % 43,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pocerin

Goles Goles

  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): En Mik Bračič entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al pocerin, un peu providencial d'en Uztail Arruza va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): pocerin va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ove Hvalsøe Schou ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 210 Minuto 84 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Leander Vervoort quasi empata el partit per a pocerin, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Harald Liedander de pocerin amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Era el minut 37 quan després d'una dura entrada, el jugador Álex Carasa de pocerin s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Real Balompie

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): Balompie agafava avantatge al minut 34 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Paulo Novais amb mestria.
  • 172 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Passats 83 minuts de partit, Balompie es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Sandu Militaru es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Paulo Novais estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Sandu Militaru va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 3 al minut 86.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 87 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Balompie. A fi d'aconseguir el 1 - 4, van tocar-la en curt per tal que Sandu Militaru xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Claudi Bussot va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 237 Minuto 64 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Paulo Novais va fer una magnífica centrada, però la rematada de Lee White va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lee White de Balompie la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85 del partit, Lee White de l'equip Balompie, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Claudi Bussot, jugador de Balompie, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 82. Peter Haldbæk, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.