Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Txecos Team (1582977) - EL REINO PANOCHO (798627) » 273603892: T30/J9/IX

Liga 273603892 Información oficial sobre el partido 273603892 en Hattrick

19.06.2010 15:45:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 9 / IX.1147 (176642)

VamosTirando Alineación oficial del equipo 'VamosTirando' en el partido 0 - 3 Las UPO Gatas Alineación oficial del equipo 'Las UPO Gatas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VamosTirando Alineación oficial del equipo 'VamosTirando' en el partido 0 - 2 Las UPO Gatas Alineación oficial del equipo 'Las UPO Gatas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VamosTirando

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En Oscar Leitao va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Al minut 37 de partit, el jugador Rafael Rodríguez de VamosTirando es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 090 Minuto 86 (Tirita): Al minut 86, Alejandro Jiménez Sallas de VamosTirando es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 63 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Rafael Rodríguez. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Las UPO Gatas

Goles Goles

  • 170 Minuto 22 (Gol de falta): Al minut 22 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Pablo Queralt va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 180 Minuto 75 (Gol de falta): Pablo Queralt va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Gatas gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 83 de partit va donar a Gatas l'avantatge per 0 - 3. Felipe Meneses en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Gatas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Pablo Queralt va quedar-se sol davant el porter Alejandro Jiménez Sallas, però aquest va poder aturar el xut.
  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Dominik Hądzlik no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Juan Eduardo Fogaza estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 280 Minuto 31 (Ocasión de falta): Alejandro Jiménez Sallas va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Pablo Queralt que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Ciro Colina quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alejandro Jiménez Sallas, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Després de 80 minuts, Nikolay Stoilov va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Alejandro Jiménez Sallas va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Felipe Meneses de Gatas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Henri Raiski.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ciro Colina de Gatas es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.