Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

yeti`sfury (798358) - opositores espartanos (1593718) » 273603189: T30/J1/IX

Liga 273603189 Información oficial sobre el partido 273603189 en Hattrick

24.04.2010 15:45:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 1 / IX.1135 (176630)

yeti`sfury Alineación oficial del equipo 'yeti`sfury' en el partido 5 - 0 U.D. La Rótula Alineación oficial del equipo 'U.D. La Rótula' en el partido
Joel Moncada Maza (6') 1 - 0
Quirico Laxeiro (12') 2 - 0
Quirico Laxeiro (48') 3 - 0
Quirico Laxeiro (69') 4 - 0
Jesús Hormiga (75') 5 - 0
yeti`sfury Alineación oficial del equipo 'yeti`sfury' en el partido 5 - 0 U.D. La Rótula Alineación oficial del equipo 'U.D. La Rótula' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
yeti`sfury Alineación oficial del equipo 'yeti`sfury' en el partido 5 - 0 U.D. La Rótula Alineación oficial del equipo 'U.D. La Rótula' en el partido
Tiene un resultado normal 5.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

yeti`sfury

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 6 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de yeti`sfury. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Joel Moncada Maza xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 12 (Gol por la derecha): Quirico Laxeiro va incrementar l'avantatge de yeti`sfury amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 48 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Quirico Laxeiro va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 48 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 134 Minuto 69 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a yeti`sfury i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 69 minuts de joc. Mentre en Quirico Laxeiro el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de yeti`sfury a 5 - 0. Jesús Hormiga va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Quirico Laxeiro va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de yeti`sfury se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, Quirico Laxeiro gairebé va marcar per a yeti`sfury des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Erik Henriksson de yeti`sfury es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Manuel Lacalle Tejada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 49 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Ernesto José Carrere de Abense, jugador de yeti`sfury, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 49. Amadeo Buxán, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

U.D. La Rótula

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Rasmus Kamp de Rótula, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 5, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en José Manuel Lacalle Tejada haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Rótula al minut 57.