Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palizopolis (435327) - Black Bolt (1420707) » 273601792: T30/J2/IX

Liga 273601792 Información oficial sobre el partido 273601792 en Hattrick

01.05.2010 15:45:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 2 / IX.1110 (176605)

sanchezgeo f.c. Alineación oficial del equipo 'sanchezgeo f.c.' en el partido 6 - 1 Black Bolt Alineación oficial del equipo 'Black Bolt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
sanchezgeo f.c. Alineación oficial del equipo 'sanchezgeo f.c.' en el partido 5 - 0 Black Bolt Alineación oficial del equipo 'Black Bolt' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sanchezgeo f.c.

Goles Goles

  • 114 Minuto 4 (Gol de penalti): Al minut 4, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Marco David no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 13 gràcies a la jugada de Marco David, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): sanchezgeo va aconseguir el 3 - 1 quan Guiu Planas va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 52 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a sanchezgeo i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 52 minuts de joc. Mentre en Marco David el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 130 Minuto 65 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Marco David va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 65 el resultat passava a ser de 5 - 1.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Marco David de sanchezgeo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de sanchezgeo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Bastiaan Temmink va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aleksander Pikusa de sanchezgeo es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Karsten Paulick.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bastiaan Temmink de sanchezgeo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Black Bolt

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): Luka Schönmann va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Black, Felix Alexander Seeböck, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Bastiaan Temmink haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Black al minut 11.