Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SpiderBall Deportivo (1420779) - Choska de Moscú (799933) » 273599568: T30/J6/IX

Liga 273599568 Información oficial sobre el partido 273599568 en Hattrick

29.05.2010 15:45:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 6 / IX.1070 (176565)

SpiderBall Deportivo Alineación oficial del equipo 'SpiderBall Deportivo' en el partido 3 - 1 Sentate Alineación oficial del equipo 'Sentate' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
SpiderBall Deportivo Alineación oficial del equipo 'SpiderBall Deportivo' en el partido 4 - 0 Sentate Alineación oficial del equipo 'Sentate' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SpiderBall Deportivo

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Corria el minut 12 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Àngel Lafarga, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 120 Minuto 54 (Gol de falta): Una falta al minut 54 va provocar un lliure directe. Artemi Inoso el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a SpiderBall i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 65 minuts de joc. Mentre en Artemi Inoso el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): SpiderBall va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Àngel Lafarga va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Dietrich Meinecke.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Lutz Schätzler va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de SpiderBall a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Lopo Balume va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Àngel Lafarga una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 60, però una magnífica aturada de Dietrich Meinecke va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El jugador local Àngel Lafarga per poc que no incrementa el marcador al minut 63. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Dietrich Meinecke va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Safan Langat va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Lutz Schätzler rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 69 (Lesión): SpiderBall es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Artemi Inoso no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Òscar Llamusí al camp.

Sentate

Goles Goles

  • 163 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Yoann Laurent que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Sentate va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 27, quan Alfred Costa va quedar-se sol davant el porter Gaudentas Tenenis, però aquest va poder aturar el xut.
  • 236 Minuto 59 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Lutz Schätzler va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Sentate van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Antoni Vergé va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thomas Steiert de Sentate la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.