Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tarongets (1595113) - Calzadillas Crew (1600577) » 273590786: T30/J8/IX

Liga 273590786 Información oficial sobre el partido 273590786 en Hattrick

12.06.2010 15:40:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / IX.913 (61184)

Tarongets Alineación oficial del equipo 'Tarongets' en el partido 5 - 3 Andreas FC Alineación oficial del equipo 'Andreas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tarongets Alineación oficial del equipo 'Tarongets' en el partido 2 - 2 Andreas FC Alineación oficial del equipo 'Andreas FC' en el partido
Tiene bastante suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,4 % 37,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tarongets

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Adério Arrifana va donar a Tarongets un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 120 Minuto 37 (Gol de falta): Tarongets va agafar avantatge al minut 37 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Henrik Sunesson fent així el 2 - 1.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Tarongets va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Leonid Pyabus, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Radim Šimara que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Andreas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Cédric Plée la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Tarongets es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 1 arribava al minut 42.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): Amb 50 minuts jugats, en Francisco Narvaez Campos va augmentar l'avantatge de Tarongets a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El jugador local Francisco Narvaez Campos per poc que no incrementa el marcador al minut 31. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Calle Håkansson va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Jadranko Dukič va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner peinado): Lars Jørgensen hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en José María Casar havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Radim Šimara de Tarongets es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, José María Casar de Tarongets va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Hergen Katzlmair de Tarongets va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Lars Jørgensen va entrar en el seu lloc.

Andreas FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Andreas van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 35, quan Fred Deufel va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 153 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els jugadors de Andreas no defallien en cap moment. Producte d'això, en Carlo Botta va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 5 - 2.
  • 150 Minuto 87 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Andreas sembla que dona bons resultats perquè al minut 87, Dorin Mocanu va escurçar la diferència a 5 a 3 amb un llançament impecable.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 44, quan un error defensiu va deixar Aki Outinen completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 254 Minuto 88 (Ocasión de penalti): Un defensa local va controlar la pilota amb el pit dins de l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar penal. En Dorin Mocanu no va estar encertat i els visitants van perdre una bona oportunitat per acostar-se al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Andreas va fer una substitució al minut 43. Horaţiu Stan va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Carlo Botta.