Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Naskulls (1600583) - Futbol Club Carbajal (1418015) » 273585007: T30/J5/IX

Liga 273585007 Información oficial sobre el partido 273585007 en Hattrick

22.05.2010 15:40:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / IX.810 (61081)

C.D.Iniestense Alineación oficial del equipo 'C.D.Iniestense' en el partido 5 - 2 A Zapateira 76ers Alineación oficial del equipo 'A Zapateira 76ers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
C.D.Iniestense Alineación oficial del equipo 'C.D.Iniestense' en el partido 8 - 0 A Zapateira 76ers Alineación oficial del equipo 'A Zapateira 76ers' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Iniestense

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Juan Bautista Menéndez, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del C.D.Iniestense se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): C.D.Iniestense va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 24 Óscar Álamo Gómez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Chavdar Uzunov va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 137 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Pedro Ruiz va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 86 de joc. Chavdar Uzunov es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 4 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de C.D.Iniestense a 5 - 1. Paulo Almeida va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Serafino Acciaioli del C.D.Iniestense ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Óscar Álamo Gómez gairebé va marcar per a C.D.Iniestense des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 234 Minuto 53 (Ocasión de penalti): Al minut 53 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Chavdar Uzunov, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Paulo Almeida va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 8 (Lesión leve): En Serafino Acciaioli ocupà el lloc d'en Francisco Arriagada al 8 minuts, dos minuts després que el jugador de C.D.Iniestense quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

A Zapateira 76ers

Goles Goles

  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Justo Santana estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Dionisio Garategui va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 11.
  • 108 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 89, en Nicolau Burato la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Diego Chávez que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arnau Pruna de Zapateira es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Era el minut 88 quan després d'una dura entrada, el jugador Pío Obada de Zapateira s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.