Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tios Liberales (1438291) - Pequineses Perdedores18 (1420170) » 273584680: T30/J8/IX

Liga 273584680 Información oficial sobre el partido 273584680 en Hattrick

12.06.2010 15:40:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / IX.804 (61075)

atletico kunsito Alineación oficial del equipo 'atletico kunsito' en el partido 1 - 0 Cantera F.C. Alineación oficial del equipo 'Cantera F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
atletico kunsito Alineación oficial del equipo 'atletico kunsito' en el partido 1 - 1 Cantera F.C. Alineación oficial del equipo 'Cantera F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,3 % 10,3 % 23,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico kunsito

Goles Goles

  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Mischa Wohlhauser de atletico va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): atletico va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 64 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Arkadiusz Buśko ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Sean Paul Lippe no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Nathan Duncan estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de atletico, l'equip va recuperar la pilota al minut 85 i va contraatacar. En Nathan Duncan va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Servando Couceiros de atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 17 (Tirita): Era el minut 17 quan després d'una dura entrada, el jugador Arkadiusz Buśko de atletico s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 57 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Kari Pitkänen probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Cantera F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Cantera va estar a punt d'empatar al 73 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de César Fabrer que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Cantera a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Anastacio Octavio va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Anastacio Octavio es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): En Adis Hajdarevic ocupà el lloc d'en Włodzimierz Petrzak al 26 minuts, dos minuts després que el jugador de Cantera quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.