Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estrella Balear (1589873) - The dreamers F.C. (992707) » 273583827: T30/J4/IX

Liga 273583827 Información oficial sobre el partido 273583827 en Hattrick

15.05.2010 15:40:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 4 / IX.789 (61060)

KuKaro Team Alineación oficial del equipo 'KuKaro Team' en el partido 5 - 1 Racing Soteño Alineación oficial del equipo 'Racing Soteño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KuKaro Team Alineación oficial del equipo 'KuKaro Team' en el partido 3 - 0 Racing Soteño Alineación oficial del equipo 'Racing Soteño' en el partido
Tiene suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KuKaro Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Corria el minut 13 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Hansbernd Lier, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 116 Minuto 38 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 38, en Anastasio Collandra del KuKaro va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Albert Slimák que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 1.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Tony Sullivan va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Clint Gray es va introduir dins la defensa central al minut 58, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): KuKaro va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Hansbernd Lier va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Clint Gray de KuKaro gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Tony Sullivan va estar a punt de sentenciar el partit al minut 55, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 208 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Hansbernd Lier de KuKaro va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Anastasio Collandra que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Racing Soteño

Goles Goles

  • 160 Minuto 21 (Gol de falta): Al minut 21 del partit, Zoran Erceg va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 7 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Magnus Kettners, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Martin Thiébaut la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Racing havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zoran Erceg de Racing va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Magnus Kettners de Racing la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 56 (Lesión leve): En Lech Smolarczyk de Racing va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Rodolfo Albores va prendre el seu rol al minut 56.