Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Unión Valdebernardo (1420705) - Frumarlu FS (437229) » 273581826: T30/J8/IX

Liga 273581826 Información oficial sobre el partido 273581826 en Hattrick

12.06.2010 15:40:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / IX.753 (61024)

vervenas Alineación oficial del equipo 'vervenas' en el partido 0 - 7 F.C. Parets Alineación oficial del equipo 'F.C. Parets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
vervenas Alineación oficial del equipo 'vervenas' en el partido 0 - 8 F.C. Parets Alineación oficial del equipo 'F.C. Parets' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vervenas

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El vervenas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Lázaro Escalzo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dinís Tabares de vervenas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Al minut 41 en Castor Cupeiro va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Després de 32 minuts jugats, Filomeno Xegunde es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Manuel Núñez Alvar.
  • 090 Minuto 77 (Tirita): Passats 77 minuts de joc, en Ignacio Barro de vervenas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

F.C. Parets

Goles Goles

  • 174 Minuto 12 (Gol de penalti): Al minut 12 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Fernando Andreu va llençar el penal ras arran de pal.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Fernando Andreu va aprofitar un error defensiu al minut 27, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Parets.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Simón Iturbe va augmentar l'avantatge de Parets a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Roberto Zanforlin va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Matthias Bergmans de Parets va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 51. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Valeriano de Caranza de Parets l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 68 de partit.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 87 de partit va donar a Parets l'avantatge per 0 - 7. Roberto Zanforlin en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del vervenas. La jugada d'estratègia del Parets per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pablo Gil Alvarado va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Roberto Zanforlin va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ariano Maillard.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Roberto Zanforlin no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 302 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Ditmar Dellbrück estava fent un bon partit.