Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sutus F.C (1588529) - SUM Team (1416004) » 273579043: T30/J13/IX

Liga 273579043 Información oficial sobre el partido 273579043 en Hattrick

17.07.2010 15:40:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 13 / IX.703 (60974)

escuela villa rosa Alineación oficial del equipo 'escuela villa rosa' en el partido 4 - 1 F.C. Montemar Alineación oficial del equipo 'F.C. Montemar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
escuela villa rosa Alineación oficial del equipo 'escuela villa rosa' en el partido 3 - 0 F.C. Montemar Alineación oficial del equipo 'F.C. Montemar' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

escuela villa rosa

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Passats 12 minuts, Délio Tomás, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. escuela es posava per davant!
  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): En Frédéric Sorel entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al escuela, un peu providencial d'en José Javier Arévalo va situar el 2-0 al panell digital.
  • 130 Minuto 70 (Gol de falta): Al minut 70 en Klaus Goersch va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): José Javier Arévalo estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Philip van der Ploeg va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 1 al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Moritz Buehler va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Philip van der Ploeg rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Montemar. La jugada d'estratègia del escuela per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mathieu Giovannini va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Arthur Getz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El escuela ho intentava per la dreta per mitjà de Mathieu Giovannini, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

F.C. Montemar

Goles Goles

  • 153 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, Manel Pérez Rubio va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Montemar en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 26 (Ocasión evento especial rápido + pase): Raúl Doñate va marxar per velocitat al minut 26 i va fer una passada de la mort a Eduard Barbarà, però aquest va fallar.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Montemar, l'equip va recuperar la pilota al minut 67 i va contraatacar. En Valdemar Trincheira va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manel Pérez Rubio de Montemar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valdemar Trincheira de Montemar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.