Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

acadaloco (778711) - Bardock13 (1418389) » 273568104: T30/J8/IX

Liga 273568104 Información oficial sobre el partido 273568104 en Hattrick

12.06.2010 15:40:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / IX.508 (60779)

RAYO DULZAMARA Alineación oficial del equipo 'RAYO DULZAMARA' en el partido 3 - 2 Los Alegres Caracoles Alineación oficial del equipo 'Los Alegres Caracoles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
RAYO DULZAMARA Alineación oficial del equipo 'RAYO DULZAMARA' en el partido 5 - 1 Los Alegres Caracoles Alineación oficial del equipo 'Los Alegres Caracoles' en el partido
Tiene mala suerte 4.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RAYO DULZAMARA

Goles Goles

  • 138 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Guillermo Barrenechea va anar directament als peus de Pedro Ubiedo que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Roc Fusté, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del DULZAMARA se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 69.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Grégory Roblot va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, Sergio Chell va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El jugador de DULZAMARA Finn Bech quasi va assolir l'empat al minut 27 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Alan Brochet hauria d'haver estat gol al minut 38 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): DULZAMARA enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Finn Bech de DULZAMARA es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81 de partit, Finn Bech de DULZAMARA va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): DULZAMARA va fer una substitució al minut 31. Hilario Mutis va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Abodi Armendariz.

Los Alegres Caracoles

Goles Goles

  • 139 Minuto 3 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Vinzenz Bogart va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Hilario Mutis.
  • 153 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els jugadors de Caracoles no defallien en cap moment. Producte d'això, en Dominik Geisenbrunn va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 41 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 41 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Caracoles quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan 杨 (Yang) 福铮 (Fuzheng) va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 82 (Tirita (médico)): Antonio Zipoli va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Caracoles es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.