Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cobra57 (795854) - Almeria!! (486803) » 273567257: T30/J6/IX

Liga 273567257 Información oficial sobre el partido 273567257 en Hattrick

29.05.2010 15:40:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 6 / IX.493 (60764)

Guspazos Alineación oficial del equipo 'Guspazos' en el partido 3 - 2 Alcala FC Alineación oficial del equipo 'Alcala FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Guspazos Alineación oficial del equipo 'Guspazos' en el partido 0 - 2 Alcala FC Alineación oficial del equipo 'Alcala FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guspazos

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): El jugador Sancho Merino Íñiguez de Guspazos, després de 31 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Nereyo González Ríos va treure un córner llarg cap al segon pal que en Lauro da Senra, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que José Anduaga va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Guspazos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sancho Merino Íñiguez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Guspazos José Anduaga quasi marca al minut 27 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Teodoro Pepe l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 75 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Xosé Floriategui, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Alcala FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 65 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Cristian Ghisalberti va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Alcala va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 65.
  • 153 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els jugadors de Alcala no defallien en cap moment. Producte d'això, en Roberto Gallardo va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Cristian Ghisalberti va marcar al minut 28 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 253 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Miquel Bassols quasi redueix la diferència al marcador al minut 38, però una gran estirada d'en Livio Alfaro va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Miquel Bassols la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Alcala havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Ubaldo Muñoz-León sol davant la porteria al minut 74, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 41 de partit, quan un jugador de Alcala, en Joonas Kuukasjärvi, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.