Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC david (1417458) - Real Zara Gotham (775581) » 273561428: T30/J5/IX

Liga 273561428 Información oficial sobre el partido 273561428 en Hattrick

22.05.2010 15:40:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / IX.389 (60660)

Granada c. f. Alineación oficial del equipo 'Granada c. f.' en el partido 1 - 4 loskiron Alineación oficial del equipo 'loskiron' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Granada c. f. Alineación oficial del equipo 'Granada c. f.' en el partido 1 - 6 loskiron Alineación oficial del equipo 'loskiron' en el partido
Tiene un resultado normal 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Granada c. f.

Goles Goles

  • 104 Minuto 57 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Jos Visch va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Granada: 1 a 3 al minut 57.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 44 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 44 amb una falta ben llançada per en Jos Visch, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

loskiron

Goles Goles

  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Elpidio Barroso va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, loskiron, al minut 32. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 40 de partit va donar a loskiron l'avantatge per 0 - 2. Tosun Urluk en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ernest Zúñiga Bazán, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Pablo Achard de loskiron va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 62. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Wilhelm Schwerzmann, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 29 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Axular Larramendi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Antonio Zubiaurre.
  • 514 Minuto 53 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Vladyslav Mahankov, el jugador de loskiron va ser expulsat al minut 53.
  • 514 Minuto 63 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Axular Larramendi s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): loskiron va fer una substitució al minut 36. José Antonio Zubiaurre va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Paco Nájera Gómez.
  • 090 Minuto 41 (Tirita): Era el minut 41 quan després d'una dura entrada, el jugador Pablo Achard de loskiron s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.