Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC. FLACOS (1334722) - Team Pardal (1333194) » 273561387: T30/J8/IX

Liga 273561387 Información oficial sobre el partido 273561387 en Hattrick

12.06.2010 15:40:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / IX.388 (60659)

picolos Alineación oficial del equipo 'picolos' en el partido 3 - 4 Quo-Vadis Alineación oficial del equipo 'Quo-Vadis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
picolos Alineación oficial del equipo 'picolos' en el partido 4 - 1 Quo-Vadis Alineación oficial del equipo 'Quo-Vadis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

picolos

Goles Goles

  • 119 Minuto 28 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Antoni Albertí el va rematar Ipar Oramuno amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 2.
  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Ipar Oramuno de picolos va aconseguir igualar el partit al minut 30, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): picolos s'avançava al marcador al minut 66, després d'un rebot que va caçar en Celino Daughters per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): picolos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Giannino Benini va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 es va veure una gran oportunitat per a picolos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Celino Daughters, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Giannino Benini va estar a punt d'avançar els locals al minut 83 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Antoni Albertí va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Quo-Vadis

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Marinko Ćetojević va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Dailos Freire de Quo-Vadis va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 21. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 164 Minuto 71 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Canuto Asma marqués l'empat. Al minut 71 el marcador mostrava un empat a 3.
  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Elbert Belinfante de Quo-Vadis va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Quo-Vadis, l'equip va recuperar la pilota al minut 50 i va contraatacar. En Tomás Berdejo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dionís Menchón de Quo-Vadis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jònatan Fontbern de Quo-Vadis es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 11 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Dailos Freire no li va importar gens ni mica.